Bli kjent med

om oss

Cleanness leverer renholdstjeneste til et bredt spekter av bedrifter og private i Bodø. Ingen jobb er for liten for oss, trenger du vasking hjemme et par ganger i måneden så stiller vi opp. Vårt team består av dyktige, fleksible og serviceinnstilte medarbeidere som kan renhold, og som yter det lille ekstra.

+10

år med erfaring

+200

kunder per måned

14

heltidsansatte

Raimundas & Daiva

Cleanness leverer renholdstjenester til et bredt spekter av bedrifter og private i Bodø.

For oss er bedriftskulturen veldig viktig. Alle våre arbeidstakere setter sin egen stolthet i at det skal være rent etter utført rengjøring.

Vi er utrolig stolt over veksten vi har hatt de siste årene. Mange kjente merkevarenavn har valgt oss som leverandør.

Dog er ingen jobb for liten for oss, trenger du vasking hjemme et par ganger i måneden så stiller vi opp.

Velkommen som kunde hos Cleanness!

Raimundas Koncius
Daglig leder

Selskapets historie

I 2009 ble Raimundas ansatt av et firma, med adresse Misvær, som malte hus i Salten. Ordresituasjonen var høyst ustabil og man visste ikke hva neste uke ville gi. I Misvær kom Raimundas i kontakt med andre i fra Litauen som Inger Ellen Nikolaysen hadde hjulpet igjennom hennes barnehjem prosjekt i Litauen. De hjalp Raimundas med lån av bil og et rom å bo i.

Fast bestemt på å lykkes i Norge så kjørte Raimundas vær eneste dag til Bodø. Med CV’en i hånden besøkte Raimundas mange firmaer før han fikk midlertidig jobb hos Maxmat ved deres fiskefabrikk hvor han jobbet i 4 måneder.

Etter et opphold på 2 måneder så fikk Raimundas fulltidsjobb hos Maxmat i 2009. Samtidig jobbet Raimundas for ISS som vikar. Sent i 2010 så hadde Raimundas lyktes med å etablere seg i Norge. Hans kone flyttet etter og de etablerte sin familie her. I 2012 så startet Raimundas og hans kone Cleanness rengjøringsbyrå samtidig som han jobbet ved Maxmat. Sakte men sikkert bygde Raimundas og hans kone opp selskapet fra en til 14 ansatte i dag.

I mars 2014 sluttet Raiumdas hos MaxMat for å satse for fullt på Cleanness. Raimundas er veldig takknemlig for perioden hos MaxMat, de har hjulpet og støttet han i alle år. Og ikke minst så var de en av hans første klienter. Med klienter som Rema 1000, MaxMat, Løwini, Skyfittnes og Seria er det ikke uten grunn at Raimundas er veldig stolt over firmaet.

Noen av

våre kunder